Wie ben ik?

Wie ben ik? 2017-09-19T07:35:29+00:00

Wie ben ik?

Als KinderCoach, Kindbehartiger en Bijzonder Curator Jeugdzaken loop ik graag even met kinderen en hun ouders mee op hun pad. Onderweg hoop ik stenen te mogen verleggen, zodat ieders positieve energie weer vrijuit kan stromen.

Ik krijg energie als ik anderen zie ontwikkelen, ook al gaat het met kleine stapjes — Verbinden — Het zijn juist die kleine stapjes die het verschil kunnen maken in de manier waarop kinderen gehoord en gezien, opgevoed en begeleid worden — Ik geniet van het opdoen van inspiratie, van het ontwikkelen van spelvormen, interventies en speelse sessies — Het inspireren, enthousiasmeren, aanzetten tot actie — Ik maak graag de kwaliteiten van kinderen zichtbaar en geniet ervan te zien dat ze die kwaliteiten inzetten.